Forest Villa

Architectural project

Project description

This is a project of a house consisting of two barnhouses, the exterior decoration of which is dominated by copper seam, which makes its facades very interesting.

Another feature of the house is a spacious basement, in which we have placed a small personal cinema. Most of the ground floor is occupied by a large open space formed by the zones of the hall, living room and kitchen.

An unusual solution is also a glass passage-a bridge between two parts of the house. The ceiling is also completely glass, which allows you to observe the beauty of the night sky.

Basement floor plan

Basement floor plan

Explication of the plan
1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have