GOGOLEV RESIDENCE

Architectural project

Project description

The house is located near a pond, the plot offers a beautiful view of a wide wheat field. The house has 3 floors and a basement, and also has a wide functionality.

The spacious living room, dining room and kitchen are open spaces arranged around a large atrium. The master bedroom with a separate bathroom and wardrobe is located on the 2nd floor and is located in such a way as to provide maximum privacy relative to other living rooms. In the basement of the house we have placed a billiard room and a wine cellar. The inter-floor communications in the house are represented by both a staircase and a home elevator.

Due to the unusual shape of the plot, we designed a complex-shaped house, which allowed us to significantly expand the view front and provide a beautiful view of the wheat field from most of the premises of the house.

Basement floor plan

Basement floor plan

1st floor plan

1st floor plan

2nd floor plan

2nd floor plan

3rd floor plan

3rd floor plan



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have