RAUBICHI HOUSE

Architectural project

Project description

The house is located on a steep terrain, has 3 floors (the basement is completely underground, the first and second). The house has an elevator so that over the years it would be comfortable to move around the floors of the house.

There was a tree growing on the site that the customer wanted to preserve, which affected the planting of the house on the site.

The first floor is located across the plot to create privacy and give a panorama from the house to the backyard. The angle of rotation of the second floor was significantly affected by the limitations of the view corridor due to vegetation and neighboring buildings. That's why we turned the floor so that the master bedroom had a beautiful view of the reservoir.

See an overview of the project

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan
3rd floor plan

3rd floor plan

Explication of the plan

Press publications



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have