STANICA HOUSE

Architectural project

Project description

STANICA HOUSE is a rethinking of the project, in which the customer already had a foundation. In our work we had to take into account the pile and cross-cutting foundation and positioned the walls so that they rested on it properly.

In addition to the main house, we designed a guest unit with a full-fledged summer kitchen, bedroom and relaxation area with a pool and a terrace. In order to ensure the privacy of these areas, we installed metal shutters on the terraces.

The landscaping of the site we have made a picturesque and chaotic, to dilute the austere rectilinear architecture.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have