House in Dubrovo

Architectural project

Project description

Minimalist house in Dubrovo with panoramic windows and a separate guest house on the plot abounds with receptions for full relaxation.
The topography of the terrain allows you to position the house on the ground in such a way as to maintain geoplasticity and organize good vantage points to the reservoir.
This house does not have a standard layout: living quarters are located on the first floor. So you can wake up to the first rays of the sun on the lawn. Kitchen and living room with access to the terrace are located on the second floor, where you can also enjoy the beautiful views of nature. In addition, there is a lounge area with sun loungers, a sofa and a fire pit.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan
2nd floor plan

2nd floor plan

Explication of the plan


Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have