RBCH house

Architectural project

Project description

One of the main objectives of the house was to work out all the scenarios and sitting areas, with large terraces and good views from different angles and places.
Also an interesting concept was applied in the finishing of the basement with granite stone. This technique makes the house feel like it is situated on a rock.

When we designed the back of the house, we made a solid blank wall without panoramic windows. It serves as protection and creates additional privacy.
This technique allows you to install a light fence and visually increase the air space.

Basement floor plan

Basement floor plan

Explication of the plan
1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan


Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have