BANANA FLAT

Apartment design

Project description

The main task in developing this project was to create a bright, non-trivial interior, while maintaining a balance of natural materials with rich, bright colors. In the planning solution it was necessary to create the maximum possible space in the kitchen-living room, while maintaining the necessary set of rooms for a comfortable stay of a young family with two children. It was decided to join the loggia to the living room to increase the space and lightening of the main room. In the same way two bathrooms were organized which were conditionally divided into a children's and an adult's one. The white walls in combination with the oak parquet and solid oak veneer walls in the living room were chosen as the main background. Against this background, bright accents stand out furniture pieces and a rich bright blue kitchen island, which sets the tone for the entire room.

See an overview of the project

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan

Click on a room to view its design

Press publications



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have