LUBBECKE HAUS

Architectural project

Project description

An unusual single-story house project in Germany. Here we had the task to design a maximally functional semi-detached house with the orientation of the main rooms to the courtyard and the preservation of privacy between the apartments. On this basis the visual appearance of the house was formed.

The entire volume of the house is divided into two individual blocks, the expressive image of which is formed by the clean geometry of the sloping parapets. Car awnings integrated into the volume of the house create depth in the facade and make the house more individual and recognizable.

1st floor plan

1st floor plan

Explication of the plan


Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have