Project description

KAMPULAB project is a project of the public areas of the laboratory. Our architectural studio designed the interiors of the entrance area, conference room, lounge, visitors' room, and reception area. We used minimalistic austere design, creating a space that is pleasant to be in. At the entrance you can see unusual art objects, which are also pieces of furniture. For example, pouffes and lamps look like a spatial composition. Rest areas deserve special attention. One of these zones consists not only of a comfortable lounge area, but also a mini-garden, from which you can enjoy through large floor-to-ceiling windows. Also an interesting solution was to create a wall under the marker paint. On such a wall you can draw, and in the lounge area you can discuss working points. Another seating area consists of a meeting room, which can be separated by sliding partitions. The dining area flows into the lounge area. And the outer wall of the conference room, lined with metal panels, and unusual lights give a cosmic laboratory atmosphere.

1st floor plan

1st floor plan

2nd floor plan

2nd floor plan

3rd floor plan

3rd floor plan



Did you like the project?

Share the link:

Our projects

Look at the works and completed projects of our studio specialists:

Contact us
We will answer any questions you have